5 Simple Statements About crema antirid de fata Explained

Wiki Article

Este o crema foarte buna. Pe piata produselor cosmetice naturale cred ca este una dintre cele mai eficiente. Este o piata in dezvoltare in România, drept pentru treatment ar trebui sa regasim produsele Pell Amar mai usor si cu gama completa.

elaborate Aqua-Peptide – conține agenți activi, care elimină ridurile verticale dintre sprâncene și mărește greatțea și rezistența tenului

De asemenea, ingrediente precum vitamina C, care funcționează ca un antioxidant, luptă împotriva apariției petelor de pigmentare care duc la un part neuniform al tenului.

este inspirată de „banana powder”, secretul make-up artiștilor pentru a  îmbunătăți aplicarea și rezistența anticearcanului, astfel că ajută la obținerea unui ten treatment sfidează timpul și vârsta. 

Extractul de fructe Goji, unul dintre principalele ingrediente ale cremei este un antioxidant organic foarte puternic care accelerează producția de colagen.

Proprietăți:Ser pentru stimularea creșterii sprâncenelor - conține substanța activă bimatoprost – stimulent eficient pentru creșterea sprâncenelor.

Rolul pentru treatment este advertăugat în produsele anti îmbătrânire este acela de a crește producția de fibre de colagen, ce duce la păstrarea elasticității pielii. Evită acest ingredient dacă te confrunți cu rozacee, deoarece poate să îi accentueze efectele.

Cu ajutorul retinolului, pielea ajunge sa arate si sa se simta mai moale, mai fina si mai stralucitoare. In as well as, lessen aspectul liniilor fine si al ridurilor si imbunatateste in acelasi timp productia de colagen.

extract de rădăcină de ginseng – încetinește drastic îmbătrânirea pielii și o Guysține elastică, antioxidant puternic cu efect regenerator

Serviciul nostru Garantie de achizitie se aplica tuturor comenzilor plasate direct prin intermediul website-ului Compari.ro prin accesarea butonului „Cumpara”.

Turnam glazura deasupra desertului, din loc in loc lasand-o sa curga si usor pe margine, astfel incat sa obtinem un efect frumos. Best ar fi sa turnam glazura imediat ce am scos desertul din frigider.

- este sursa suitableă de hidratare timp de 48h, cu un efect vizibil de umplere și lasă pielea proaspătă și crema de ochi antirid curată;

Crema MaxLift conține un intricate puternic de aminoacizi treatment îi asigură pielii o protecție sporită împotriva factorilor responsabili de îmbătrânirea tenului și de apariția ridurilor și a liniilor fine de pe față.

Banana Bright este o cremă antirid pentru ochi care îți redă luminozitatea, în timp ce diminuează aspectul inestetic al cearcănelor și liniilor good.

Report this wiki page